Produkter og tjenester udbydes af:

Guiding Coach – Human Diplomat

Kompagnistræde 6, 2. sal

1208 København K

CVR: 42008184

Kontakt os på contact@mariegregersen.com

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail eller som fysiske kurser eller arrangementer. Husk at tjekke dit spamfilter ved digitalt leveret produkter.

Produkter kan købes med både Dankort, VISA og Mastercard.

Alle priser er i danske kroner inkl. moms, medmindre andet er oplyst.

(For betingelser vedrørende 1:1 coaching, se længere nede. Betingelser for konsulentopgaver for virksomheder aftales særskilt)

Abonnementer og ratebetaling

For abonnementer og rater gælder, at abonnementsprisen eller raten, som er oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode eller rate. Kvittering for trækket tilsendes pr. mail, og det er dit eget ansvar at gemme denne.

Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Vi kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til særlige former for spamfiltre eller mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, kan du naturligvis altid kontakte os

Opsigelse

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet ved at klikke på det link, der står i hver faktura. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Du kan også skrive til contact@mariegregersen.com  

Ratebetaling

Du har ved din tilmelding forpligtet dig til at betale det fulde beløb, også hvis du har valgt at betale i rater.

Ændring af betalingskort

Ønsker du at ændre det kort abonnementet eller ratebetaling trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Returret

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på contact@mariegregersen.com  og du vil få alle pengene tilbage.

BEMÆRK: Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder.

For workshops, events og forløb online eller fysiske gælder det at ved mindre end 1 måned til afholdelse taget 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage gives ingen refusion. Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden.


Forretningsbetingelser vedrørende 1:1 coaching

Disse forretningsbetingelser er gældende for coachingforløb. Vilkår og betingelser for rådgivning og konsulentarbejde aftales særskilt.

Betaling og vilkår

  • Priser er opgivet i danske kroner og uden moms.
  • Betaling sker forud for forløbets start og beløbet skal være indbetalt umiddelbart inden første coachingsession.
  • Beløb overføres til konto: 4871  440435794876 med reference til faktura nr.
  • Coachingforløb og sessioner refunderes ikke, når først de er bekræftede og betalt.
  • Coachingforløb er personlige og det købte antal sessioner kan ikke deles med andre.


Fortrolighed

Coaching samtaler og al skriftlig kommunikation med klienter vedrørende et forløb er fortrolig, og jeg har naturligvis tavshedspligt, undtaget hvad der er påbudt ved lov. Det betyder, at selv om klientens arbejdsgiver måtte betale forløbet, har denne ikke ret til indsigt i forløbet uden klientens samtykke.

I forbindelse med videre akkrediteringer for mig som coach i ICF-regi skal jeg kunne dokumentere afholdte coachsessioner ved at oplyse klienters navn, e-mail og antal timers coaching til ICF, men intet omkring sessionernes indhold.

Med klientens samtykke optager jeg sessioner til klientens eget brug, da det at genlytte på et senere tidspunkt kan give yderligere perspektiver og indsigter.

Forløbets varighed

For at sikre effektfulde forløb, som skaber varig udvikling hos klienten, skal coachingforløb på 5 sessioner afvikles over maksimalt 6 måneder fra første session og 12 måneder for forløb på 10 sessioner. Jeg anbefaler dog altid, at forløbene strækker sig over kortere tid, idet det skaber det bedste flow, momentum og effekt for klientens udvikling.

Mødested og forløb

Sessionerne finder sted i Kompagnistræde 6, 2. sal, 1208 København K eller via Zoom alt efter klientens ønske, dette aftales fra gang til gang.

Afbud og afbrydelse af samarbejde

Ved afbud senere end 24 timer før sessionens start vil den betalte sessionen ikke blive kompenseret. Afbuddet skal sendes på mail til contact@mariegregersen.com eller sms til +45 51929858 og er først gældende, når jeg har besvaret. Afbud via andre kanaler accepteres ikke.  

Er jeg nødsaget til at aflyse vores session fx pga. sygdom, aftaler vi en erstatningssession hurtigst muligt herefter.

Afbryder du dit forløb, inden det er afsluttet, refunderes resten af forløbet ikke. Afbryder jeg forløbet før afslutning, refunderer jeg dig den resterende del af forløbet.

Ansvarsfraskrivelse

Jeg lover ikke konkrete resultater ved køb af coaching forløb, da den enkelte klient altid er ansvarlig for sin egen udviklingsproces og handlinger, og derfor kan jeg heller ikke gøres erstatningsansvarlig herfor.

Digitale produkter

De er dine til evigt eje, medmindre andet fremgår eller til abonnementet opsiges. Vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Det er købers ansvar at downloade og tage backup af materialet, hvis køber skulle miste sin adgang. Vi vil dog altid varsle med mindst 14 dage, hvis vi skulle lukke ned for adgangen. Det er købers ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse, vi sender varsel på.

Adgang til digitale produkter

Du vil modtage en separat email med dine login oplysninger.
OBS: Gem disse oplysninger.
Du skal bruge dem til at få adgang til dit material, når som helst.
Du logger ind med din email du foretog købet med eller dit Simplero ID.
Skulle du have glemt dit kodeord, kan du anmode om et nyt via log-ind siden.
Du har også adgang til materialet via appen “Simplero” som du finder der hvor nu normalt henter dine apps.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Guiding Coach – Human Diplomat. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Tvister og værneting

Enhver tvist mellem Guiding Coach – Human Diplomat og kunde skal først søges afgjort ved forhandling. Kan parterne ikke nå til enighed, skal tvisten afgøres af domstolene efter dansk ret ved Københavns byret som første instans.

Ændringer af medlemsbetingelserne

Guiding Coach – Human Diplomat forbeholder sig retten til løbende at ændre handelsbetingelserne uden at underrette medlemmerne særskilt herom. De til enhver tid gældende medlemsbetingelser vil fremgå af websitet. Alle kunder bør til løbende at holde sig orienteret om ændringer af betingelserne.


Læs Cookie- og privatlivspolitik her