Salgstræning i 1:1 forløb

For iværksættere, selvstændige og konsulenter 

Mangel på salgserfaring og salgsværktøjer gør det svært at komme igang eller skabe og opretholde en sund og vedvarende salgsproces for din virksomhed. MEN vi kommer ikke udenom at salg er nødvendigt for din virksomheds eksistens.

Salgstræning hos mig er et 1:1 forløb, hvor du trænes i de strategier, teknikker og færdigheder, der skal til for at du lykkes med dit salg og opnår de resultater, du ønsker at skabe i din forretning. Samtidig hjælper jeg dig med at se din forretning fra dine kunders perspektiv.

  • Har du brug for at få styr på dit B2B salg, så du mestrer de vigtigste salgsværktøjer én gang for alle?
 
  • Synes du salg er anmassende eller ubehageligt og vil du gerne sælge med større ro i nervesystemet?
 
  • Har du allerede godt gang i salget, men brug for at få struktureret og optimeret din salgsproces?
 
Salg er et håndværk alle kan lære uanset om du føler dig ekstrovert eller introvert. Sammen sætter vi fokus på potentialerne for din virksomhed og identificerer og sandsynliggør den værdi, du kan skabe for dine kunder. Gennem 1:1 salgstræning bruger jeg hele B2B værktøjskassen til at klæde dig på til at håndtere salg professionelt og autentisk, så du kan bygge gode kunderelationer, formidle et skarpt værditilbud og sælge mere på en måde, hvor du føler dig tryg og styrket i din salgsproces.
 
For træning af et team eller en ledelsesgruppe, se Workshops & Kurser

3 kæpheste om salg fra mig til dig:

#1 Ingen er født sælger!

Salg handler ikke om at være ekstrovert og god til at snakke med mennesker. Det kræver nærmere, at man er god til at forstå sine kunder og afklare muligheder og potentialer, så man kan prioritere sin tid og salgsaktiviter på de rigtige kunder. Den gode nyhed er, at:

#2 Salg er et håndværk alle kan lære!

Med de rette salgsværktøjer, kan du skabe dig en salgsproces, der passer til din produkt- eller ydelsestype, dit kundesegment og ikke mindst dit eget temperament, og som gør at du løbende har salgsaktiviteter, som fører til salg.

#3 Dit salgsmindset er afgørende for, hvordan du lykkes med dit salg!

Mange mennesker har modstand på at skulle sælge. Det skyldes ofte mentale blokeringer, uhensigtsmæssige overbevisninger og negative associationer til fx negative oplevelser med andre sælgere, som ikke har noget med dem selv at gøre. Den gode nyhed er her, at du kan ændre dit salgsmindset, hvis du arbejder aktivt med det! Gør du det, vil du opleve, hvordan du, i dit B2B salg, kan være værdiskabende for din kunde, uanset om kunden køber eller ej- og det er der intet ubehag i!

 

Et salgstræningsforløb er altid tilpasset den enkeltes behov, ønsker og udfordringer. 

Lad os tage en snak om mulighederne, og hvordan dit  1:1 forløb kan se ud.

Skal vi øge dit salg sammen?

Uanset om du har brug for at starte helt fra bunden med at få skabt en god salgsproces for din virksomhed, eller om du allerede har salgsaktiviteter i gang, så tilbyder jeg et skræddersyet forløb til dine behov og ønsker.
 

Min tilgang har fokus på at styrke dig både fagligt og personligt og bygger på min egen erfaring indenfor B2B salg på +15 år samt min coach uddannelse.

Det er mit mål, at du som iværksætter, selvstændig eller konsulent får øjnene op for, at salg faktisk kan føles naturligt, spændende og sjovt – og at du trives på indersiden, når du sælger, fordi du bliver i stand til at formidle og mærke den værdi du skaber for dine kunder – og således øger dit salg!

DET FÅR DU:

  • Et skræddersyet forløb med de færdigheder, kompetencer og værktøjer, som du har brug for, for at kunne øge dit salg.

  • Min analyse og feedback på dit værditilbud til dine kunder, så vi har et fælles udgangspunkt, og så du kan blive tydeligere på, hvordan du skaber værdi for dine kunder.

  • Sideoplæring i relevante salgsværktøjer, som sikrer at du får skabt en holdbar salgsproces og sælger mere.

  • Støtte til at arbejde med dit salgsmindset, så du bliver opmærksom på, hvad der evt. afholder dig fra at sælge, finder motivationen til at sælge og ikke mindst lykkes med at gøre det!


B2B VÆRKTØJSKASSEN

Her kan du se de mest gængse færdigheder, strategier og salgsværktøjer, som indgår i mine 1:1 forløb.