Om Marie

Jeg er på en mission om at normalisere salg og sætte iværksættere, selvstændige og ejerledere i stand til at mestre B2B-salg og realisere deres forretningsmæssige potentiale.

Med over 15 års erfaring indenfor professionelt B2B-salg, salgsuddannelse bl.a. fra IBM Global Sales School samt en coaching uddannelse i rygsækken, er jeg en erfaren rådgiver og underviser i salg og forretningsudvikling.  

Jeg er på en mission om at normalisere salg og sætte iværksættere, selvstændige og ejerledere i stand til at mestre B2B-salg og realisere deres forretningsmæssige potentiale.

Med over 15 års erfaring indenfor professionelt B2B-salg, salgsuddannelse bl.a. fra IBM Global Sales School samt en coaching uddannelse i rygsækken, er jeg en erfaren rådgiver og underviser i salg og forretningsudvikling.  

Jeg er uddannet cand.merc og har siden 2010 arbejdet med forretningsudvikling og strategisk salg (B2B) primært i IT-branchen, hos IBM og Teradata, men også i Erhvervshus regi og i Eksportrådet. Igennem min karriere har jeg tilegnet mig brede kompetencer indenfor digitalisering og en god teknologi forståelse, ligesom jeg har fået indsigt i mange virksomhedstyper og sektorer, så som finans, detail, energi og telco. Den røde tråd igennem alt, hvad jeg har beskæftiget mig med, har været at identificere nye potentialer, finde veje til at indfri dem og skabe vækst. 

 

Marie Holck Gregersen – 2B2 Salgsmentor

Siden 2020 har jeg arbejdet som selvstændig rådgiver, drevet af ønsket om at hjælpe andre iværksættere og selvstændige med at realisere deres visioner, fordi vi har brug for deres innovative idéer og nytænkning. 

Min tilgang til salg bygger på min kæphest nummer 1 – nemlig at salg er et håndværk, som alle kan lære, men at det er vores mindset som afgør, hvordan vi lykkes med salget. Derfor består min rådgivning og undervisning altid både af formidle salgsværktøjer og værktøjer og øvelser til at arbejde med de mentale blokeringer og overbevisninger, som mine kunder oftest har omkring salg og det at skulle sælge selv.

Mit mål er både at styrke mine kunders salgskompetencer og salgsmindset, fordi det er nøglen til at skabe autentiske kunderelationer og vedvarende succes med salg. 

DSC02468-2-kopi

Som tidligere client executive (også kaldet sælger) hos bl.a. IBM og Teradata har jeg mange hundrede kundemøder og lukkede salgsordre med i bagagen – og mindst lige så mange kunderelationer i netværket.

Gennem min karriere har jeg tilegnet mig brede kompetencer indenfor digitalisering og en god teknologi forståelse, ligesom jeg har fået indsigt i mange virksomhedstyper og sektorer, så som finans, detail, energi og telco. Denne erfaring bruger jeg aktivt i min rådgivning og undervisning.

Jeg tilbyder salgstræning som sparringsforløb, rådgivning i B2B salg og forretningsudvikling, og underviser både via samarbejdspartnere og på egne kurser. 

Jeg er medejer arbejdsfællesskabet KOMPAGNON, sammen med to andre partnere. 

Her lejer vi kontorpladser, møde- og samtalefaciliteter ud i København K til selvstændige og mindre virksomheder. 

Pt er der ikke ledige kontorpladser.

Kontakt os her for at høre mere

Samarbejdspartnere

Sussi Abildgaard

Indehaver af RApohr

RApohr er et rådgivningsbureau der hjælper virksomheder med at vinde flere tilbud og udbud.

Mette Bruun Blauert

Indehaver af Studie 33

Research og procesfacilitering med afsæt i sociologisk metode og strategisk designtænkning

Nanna Vestgård

Nanna har 15 års erfaring som retorisk ledelsestræner, stemmebrugslærer og underviser både på Christiansborg, i det offentlige og i det private erhvervsliv.

Sara Hardy

Indehaver af Tiny Horse Studio

A strategic design studio, specializing in deep user insight, strategy and design thinking. Together with their clients, they develop strategic recommendations to offer targeted and engaging experiences to the end users. 

Mads Tanghøje

Rådgiver i strategi, retorik og kommunikation – arbejder for at gøre ledere, talspersoner og medarbejdere bedre til at blive hørt, flytte holdninger og skabe opbakning.

Nana Dall

Kaospilot, Cand.Mag. i Psykologi & konfliktmægler

Louise Walther

Indehaver af Una Firm

Coaching i 1:1 forløb og facilitator af virksomhedsforløb og kurser i holistisk ledelse