Coaching

Hos mig foregår coaching i et målrettet og individuelt forløb. Vi arbejder med refleksion, sparring og udvikling af dine specifikke behov, som vi afklarer fra begyndelsen. Jeg er certificeret coach og arbejder ud fra ICFs grundprincipper og etiske retningslinjer, hvor vi i ligeværdig fortrolig samtale arbejder os systematisk frem mod en konkret defineret målsætning.

Mine klienter

Mine typiske klienter er ledere, mellemledere eller iværksættere, som ønsker at udvikle deres professionelle ansvarsområder eller virksomhed gennem udvikling af deres personlige lederskab. Emnet kan være af strategisk, organisatorisk eller personlig karakter, og ender oftest med at være et sammenspil, da erhvervs- og ledelsescoaching ofte har afsæt i et professionelt mål, men også fordrer personlig udvikling.

For at finde ud af om coaching er noget for dig, så book en gratis afklarende samtale her

Effekt

Du er samtalens hovedperson og den, som kender dig selv bedst – min rolle er at være aktivt lyttende og den som stiller effektfulde spørgsmål, der sætter dig i stand til:

 • At skabe klarhed over dine målsætninger og de forhindringer og overbevisninger, som står i vejen.
 • At øge din bevidsthed omkring egne personlige ressourcer og værd.
 • At sætte rammerne for en bæredygtig forandringsproces.
 • At få klarhed over konkrete handlingsmuligheder, som bringer dig i mål.
 • At finde motivation og mod til at gå vejen med en følelse af at lykkes i en større sammenhæng. 
 • At kunne bidrage til andres udvikling

Forløb

I forløbet tager vi afsæt i din nuværende situation, berører dine erfaringer og fortid, men ser målrettet fremad, og arbejder derfor ikke terapeutisk. Vi arbejder med øvelser og NLP-teknikker i sessionerne (også mellem sessionerne, hvis det ønskes), der vil støtte dig til en øget bevidsthed og en positiv tilgang til din udvikling, som sætter dig i stand til at skabe udvikling omkring dig.

Det er min erfaring, at mennesker er langt mere kompetente og handlekraftige, end de ofte selv er bevidste om. Coachingforløb er individuelle, og jeg anbefaler altid klienter et minimum på 3-5 sessioner for at sikre, at den forandringsproces, vi sætter i gang, er bæredygtig. Gennembrud og klarhed opstår både i vores sessioner såvel som i den mellemliggende tid mellem sessioner, hvor din nyfundne bevidsthed og fokusområder folder sig ud og giver yderligere stof til bearbejdelse i den næste session.

Tryghed

Når du står over for et udviklingsforløb, er tryghed afgørende. Derfor taler vi altid sammen, inden du siger ja til et forløb. Dels for at tale dine behov og forventninger igennem, og dels for at sikre, at der er en god kemi imellem os. Book din gratis afklarende samtale her

Coachingsamtalerne og al skriftlig kommunikation mellem os vedrørende et forløb er fuldt fortrolige. Det betyder at selv om din arbejdsgiver måtte betale forløbet, har denne ikke ret til indsigt i forløbet uden dit samtykke.

Læs mere om mine generelle forretningsbetingelser her

Jeg anbefaler dig at booke en kort afklarende samtale med mig, hvor vi afklarer, hvad du gerne vil have ud af et coaching forløb og om den personlige kemi er tilstede. Samtalen er gratis. Kontakt mig her

Referencer

Coaching hos mig

foregår i et målrettet og individuelt forløb via refleksion over, sparring på og udvikling af det specifikke behov, som vi afklarer fra begyndelsen. Dette kan være af strategisk, organisatorisk eller personlig karakter, og ender oftest med at være et sammenspil, da erhvervs- og ledelsescoaching ofte har afsæt i et håndgribeligt professionelt mål, men i høj grad fordrer personlig udvikling.

Helt konkret arbejder jeg ud fra ICFs grundprincipper og etiske retningslinjer[1], hvor vi i ligeværdig fortrolig samtale arbejder os systematisk igennem en konkret defineret målsætning. Du er samtalens hovedperson og den som kender dig selv bedst – min rolle er at være aktivt lyttende, anerkendende og stille effektfulde spørgsmål, som sætter dig i stand til:

 • At skabe klarhed over dine målsætninger og de forhindringer og overbevisninger, som står i vejen.
 • At øge din bevidsthed omkring egne ressourcer og personligt værd.
 • At få indsigter på og klarhed over konkrete handlingsmuligheder som bringer dig i mål.
 • At finde motivationen og modet til at gå vejen og komme i mål med en følelse af at lykkes personligt og i en større sammenhæng. 
 • At kunne bidrage til andres udvikling

I forløbet tager vi afsæt i din nuværende situation, berører din erfaringer og fortid, men indenfor coaching ser vi målrettet fremad, og bliver derfor ikke terapeutiske. Vi arbejder med øvelser mellem sessionerne (hvis det ønskes) og NLP teknikker, som vil støtte dig til en øget bevidsthed og en positiv tilgang til din udvikling, som sætter dig i stand til at skabe udvikling omkring dig.

Tryghed

Når man står overfor et udviklingsforløb, er det vigtigt, at man føler sig tryg i processen, derfor holder jeg altid en afklarende samtale, inden klienten forpligtiger sig til et forløb. Dels for at tale klientens behov og forventninger igennem, og dels for at sikre at der er en god kemi imellem os.


[1] Læs mere her https://www.icfdanmark.dk/wp-content/uploads/etiske_regler_final_sep20.pdf